top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMarie Bohůnková

Úplně první letní kemp na Lipně

Minulým článkem Jak to všechno vlastně začalo? z Historického okénka jsme odstartovali sérii vzpomínek na naše začátky. Tentokrát se podíváme na náš první letní kemp, který byl zároveň i prvním letním kempem v Česku pro děti, které se věnují snowboardcrossu. Kam jsme jeli, kdo tam byl s námi a které známé tváře už tenkrát byli s námi se dozvíte v tomto článku.





 

KDE? Lipno

KDY? Květen 2015



 

Vyrazili jsme tedy na Lipno, kam jezdíme pravidelně každý rok dodnes.Tenkrát jsme dokonce absolvovali část kempu s juniorskou reprezentací pod vedením Petra Knappa, takže kvalitní trénink byl zaručen. Mezi účastníky byste našli i dnešní reprezentanty a to například Aničku Halašovou, Bruna Tatarka nebo Naty Mullen.





Za pár dní na Lipně jsme stihli výlet na Stezku v korunách stromů, trénink na kolech, vyjížďky na longboardech, hry, běhání, in-liny, trénink v tělocvičně, trampolíny i bobovou dráhu.


Ale dost bylo vyprávění. Prohlédněte si naší fotogalerii, ve které najdete spoustu fotek a zaručeně se pobavíte. Tak schválně poznáte někoho?





Na místě je také zmínit, že jsme na kempu obdrželi od našeho sponzora Elektro Efekt první týmová trika. Elektro Efekt je naším sponzorem od úplných začátků a nyní díky tomu, že nám půjčují dodávku, můžeme vyrážet na soustředění a kempy. Děkujeme a doufáme, že naše spolupráce bude ještě nějaký ten pátek trvat.





Tak krásný zbytek dne a napište nám pokud některé osoby neidentifikujete. Vůbec bysme se totiž nedivili :D, že Ančo?

83 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page