top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMarie Bohůnková

Zpátky v letní přípravě

Aktualizováno: 13. 5. 2021

Po longboardovém kempu jsme konečně vyrazili pořádně makat a to do našeho oblíbeného Liberce. Přinášíme Vám report o tom, jak vypadal náš víkend plný gymnastiky, atletiky a longboardů.



 

Náš víkend začal tréninkem na, pro Vás již známém, pumptracku v Nupakách odkud jsme to namířili přímo do Liberce. Abychom si gymnastickou halu užili na 100%, tak jsme v ní byli i ubytovaní. Ihned po příjezdu jsme se tak téměř všichni odrovnali, protože hala plná tak skvělého vybavení nešla nevyužít.


Program byl na víkendové dny stejný - ráno atletika a následovaly gymnastické tréninky. Oprašování starých dovedností střídalo učení nových tríčků. V sobotu jsme gymnastiku proložili výjezdem na pumptrack v Chrastavě a v neděli kemp zakončili návštěvou říčanského pumptracku.





A jak si to užili samotní účastníci kempu? Tak čtěte dál!







V Liberci to bylo skvělý, každý den bylo co dělat, takže pohyb určitě nechyběl. Trénovali jsme hlavně gymnastiku, která mně osobně nešla. A zjistil jsem, že na kariéru gymnasty se rozhodně nedám. Také jsme chodili každý ráno běhat což, už pro mě bylo o trošku lepší. No a v sobotu jsme byli na pumptracku, kde jsme si pořádně zajezdili.











Na kempu se mi moc líbilo, protože jsme se věnovali atletice, gymnastice i longoardům. Trenéři se nám věnovali individuálně, a to mi pomohlo se zlepšovat. V hale i na ovále jsme hráli různé hry a zábavným způsobem se zabývali letní přípravou. Kemp jsem si moc užila!











V Liberci se mi se Snow Rockets opravdu moc líbilo. Celý program byl moc dobře naplánovaný a aktivity byly zábavné. Ráno jsme měli atletiku, která mě moc bavila. Potom jsme měli gymnastiku, ve které jsem se určitě zdokonalila, protože nám trenéři všechny prvky a cviky podrobně vysvětlili a názorně ukázali. Měli jsme prostor pro volnou aktivitu, takže jsme si mohli zkoušet, co jsme chtěli.

Na pumptracku jsem stála poprvé v životě a musím říct, že jsem s trenéry odvalila kus práce. Už se umím rozjet a jedu docela hezky. Opravu to byl povedený víkend a moc se mi tam líbilo!



Tak to byl ve zkratce náš víkend v Liberci. Pokud si budete chtít připomenout jak jsme se měli, tak mrkěte do výběrů na našem instagramu. Najdete tam třeba naši challenge, kterou jsme plnili od našich followerů.


P.S. Můžete sem hodít lajčík nebo to poslat někomu dál, aby si to taky přečetl.


101 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page