top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraKáča Louthanová

Rok 2022 zahájen kempem na Dolní Moravě

Nový rok pro Rakeťáky znamená další kemp. Z počátku týdne sněhová situace v ČR sice nevypadala nejlépe, ale těsně před naším příjezdem - bomba! Začalo sněžit a teplota klesla pod 0°C, takže sněžná děla na DM jely na 110%.



Celý kemp už tedy mohl začít. Čekaly na nás upravené sjezdovky, startovní rovinka se skokem a boulemi no a v neposlední řadě Sněžník. V sobotu ráno poctivá snídaně, před příjezdem skibusu pořádná rozcvička a mohli jsme vyrazit. Začínali jsme klasicky na sjezdovkách, jelikož nám v trati přibylo krásných 10cm sněhu, které bylo třeba odklidit. Čtyři trenéři znamenali čtyři skupinky, do kterých jsme se rozdělili.



Po 2,5 hodinách odpoledního tréninku jsme se vrátili na Sněžník, kde nás čekal oběd a polední klid. Odpočinek přišel vhod, jelikož nás odpoledne čekala druhá fáze na sněhu. Dvě intenzivní hodinky a byla skoro tma, což bylo znamení, že trénink je u konce. Za odměnu jsme vyrazili na bobovou dráhu, kde jsme měli šanci procvičit rychlou jízdu. Před večeří jsme společně stihli kompenzační + zpevňovací cvičení a pořádně se protáhli. Po večeři jsme měli trochu volna, které jsme mohli využít ve společenské místnosti třeba u ping-pongu. Druhý den nám vysvitlo ráno sluníčko, takže jsme se na svah těšili ještě víc. Bohužel, už se nám blížil odjezd, tak jsme museli ještě před odchodem na trénink vyklidit pokoje.



Snídaně, hry na zahřátí, rozcvička, skibus a manžestr. Opět jsme začínali na sjezdovkách, protože v trati tentokrát bylo 30cm sněhu. Pořádně jsme rozhýbali nohy, procvičili dřepy, zatáčky, olíčka, podívali jsme se k vyhlídce a mohlo se jít do akce. Dopoledne bylo opět výživné, takže jsme oběd a poledňák ocenili. Věci jsme měli schované ve společenské místnosti a polední klid jsme si užili v křeslech. Na odpolední trénink už se nám trochu zatáhlo a začalo dokonce opět sněžit. Už na nás začala lehce padat únava, tak jsme si po tréninku skočili na trdelník a čokoládu. Rozloučili jsme se sněhem a přišel čas na odjezd domů.




Byla to bomba, budeme se těšit už příští víkend - opět Dolní Morava!!!!.

104 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page