top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMarie Bohůnková

Prázdninové léto po našem

Aktualizováno: 1. 9. 2021

Dva měsíce prázdnin a pět kempů, které jsme s našim týmem absolvovali. Nebude to žádné dlouhé čtení, ale mrkněte co všechno jsme za léto stihli. Ke každém kempu najdete pár fotek a pocity a komentáře od účastníků.




Liberec

Nebylo na co čekat a se začátkem prázdnin se konal první kemp v Liberci, kde už to dobře známe.První den jsme vyrazili gymnastit a mrknout na Ještěd, který se nám ale v mlze dost schoval. Na další den byly v plánu paddly a wake. Počasí si dělalo co chtělo, takže nám bouřka trochu překazila wakeboarding, ale i tak jsme si zajezdili až až. Klasicky další den nikdo nemohl zvednout ruce. Následoval den na kolech a to konkrétně na Singltreku pod Smrkem a cestu domů nám zpříjemnil Pumptrack v Sobotce.




Mölltaler


Co bychom byli za snowboardový tým, kdybychom přes léto nevyrazili na sníh. Proto jsme sbalili prkna a jeli na Mölltaler Gletcher. Myslím, že ne jeden milovník zimy všem holkám, co tam byly, záviděl. Kemp nejlépe vystihuje reels, který najdete tady a pár slov od Gabí Krůsový najdete zde.


" V létě na hory? To nejlepší co si můžeš přát. V kraťasech a triku na svahu a někdo to má i místo dovolený. Já jsem si to ještě letos na starý kolena zpestřila a učila jsem se tríčky ve snowparku, protože díky měkkčímu sněhu jsem se ani ja nebala kdyz se vyválím."


Lipno


Šesté rakeťácké léto a šesté Lipno. Bez toho by to snad ani nešlo. Kromě klasiky - longboardů, wakeboardů a sjezdu Vltavy na paddleboardech jsme vyrazili na surfy. Ano, čtete správně - surfování na umělé vlně ve Vodáckém centru v Českých Budějovicích.




Komentář tentokrát od Dády Babáčka.


"Tak ja Vás všechny zdravím. Lipno jsem si moc užil, bylo to už moje čtvrté Lipno. Zařadil bych to k těm nejlepším kempům s dobrým programem. Například se mi nejvíce líbilo surfování, které jsem vyzkoušel poprvé v životě. Loučí se s vámi Da - Da. "




Banger


Jak to vypadá v Bangeru jsme Vám představili už v minulém článku. Tentokrát to ale bylo jiné - jeli jsme totiž společně s více týmy. Sportovní Akademií Špindl, Sport Union a s reprezentací ČR ve freestyle. Pro nás zase nová zkušenost a poznatky od freestylových trenérů. Děkujeme!




Sportmanie


Jestli jste to dočetli až sem, tak nás to velice potěšilo a za odměnu o poslední akci číst nemusíte, ale připravili jsme pro Vás fotky a videa. A něco jsou opravdu podpultovky :D.








Děkujeme za přečtení. Jestli se Vám článek líbil, tak dejte like, sdílejte nebo dejte odběr našemu newsletteru. Snad jsem na nic nezapomněla :D Mějte krásný začátek školního roku a my Vás budeme zásobovat vším možným z dalších akcí.





62 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page